Even voorstellen

Mijn naam is Rob Schreuder en ik ben sinds 1989 werkzaam als Natuurgeneeskundige/Magnetiseur.

Ik ben begonnen in Hardenberg. Al heel snel kwam daar Leeuwarden bij, waar ik de praktijk van Dhr. Damsteek overnam. Na een paar jaar verhuisde de praktijk naar Drachten.

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Daarnaast heb ik de opleiding tot drogist met goed gevolg afgerond.

Om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden volg ik dan ook verplichte bij- en nascholingen. Zodoende mag ik mij na een tweejarige opleiding sinds 2011 ook SiVAStherapeut noemen.

Na een gedegen opleiding volgens de richtlijnen van de Faculteit voor Biogenetische Medicatie van Martin Keymer en een intensieve begeleiding en vervolgstudie bij het Medisch Centrum voor Biofysische Geneeskunde in Putten, ga ik met ingang van 01 januari 2021 Biofysische therapie/Bioresonantie als behandelmethode invoeren en toepassen.

Daarnaast heb ik, om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn, de opleiding tot Sportmasseur gevolgd en mag ik als Gediplomeerd NGS-Sportmasseur mijn diensten aanbieden in mijn praktijk.